Energimærke og Eleftersyn

Når du skal sælge

Når en bolig sælges, skal den have en gyldig energimærkning. I modsætning til tilstandsrapporten er energimærkning lovpligtig, så du kan dokumentere boligens energiforbrug og energieffektivitet.

Bestilling og vilkår

Gyldig energimærkning

som sælger, at dit hus er energimærket, og du skal derfor have et certificeret firma som os til at udarbejde et energimærke, inden din bolig annonceres til salg. Alle nyere energimærkninger, som er udarbejdet efter 1. februar 2011 har som udgangspunkt en gyldighed på 10 år, men der kan være særlige omstændigheder, der gør, at gyldighedsperioden er kortere, ligesom der kan være enkelte typer af boliger, der er undtaget energimærkningen. Er du i tvivl om, hvorvidt din bolig skal have et energimærke, så spørg os.

Vurdering af energiudgifter

Ved energimærkningen af din bolig sender vi en professionel energikonsulent, der laver en vurdering af boligens energiudgifter samt laver et besparelsesforslag, der viser dig, hvilke forbedringer, der kan betale sig at gennemføre på boligen.

Certificeret energimærkning

Energimærker udarbejdes i samarbejde med Inspec ApS (CVR-nr.: 43454277), der ligesom Byg & Lev er dækket af en professionel ansvarsforsikring via HDI Global Speciality.
Forsikringen er gældende i hele Danmark.