Bygherrerådgivning med arkitekt

Byggeri som er til at leve i

Ønsker du at opføre et hus, men har ikke selv den store viden omkring byggeri? Som bygherrerådgiver er vi din uafhængige tillidsmand og rådgiver. Vi varetager dine interesser fra den første kontakt og idé til det færdige byggeri, og rådgiver dig således gennem hele byggeprocessen.

Vi udfører arkitektur og bygherrerådgivning i Aarhus, Skanderborg, Hammel, Hinnerup og mange af de omkringliggende byer som Hadsten, Viby, Malling, Beder, Åbyhøj, Beder, Egå og Risskov

Øje for detalje og helhed

Boligarkitekter kommer mange byggeprojekter aldrig en tur omkring tegnebordet hos en arkitekt. Byggeprojekterne ender hos en tømrer eller entreprenør, der har de faglige kompetencer til at bygge et hus, men som nødvendigvis ikke har øje for detaljen og helheden, som vi professionelle arkitekter har.

Med sans for detalje og helhed, kan vi rådgive dig omkring alt inden for byggeri. Uanset hvor omfangsrigt dit byggeprojekt er, sikrer vi dig, at du altid er i professionelle hænder. Det er vigtigt for os at indgå i løbende dialog med vores kunder under hele projektforløbet, så der altid tages højde for dine behov.

Vil du høre mere?

Skal vi stå ved din side gennem dit byggeprojekt som din arkitekt, så du er sikret professionel bygherrerådgivning på de områder, hvor dine egne viden ikke er tilstrækkelig, så kontakt os på telefon 52 24 69 49. Vi har hjulpet mange kunder i Østjylland, herunder kunder fra  Skanderborg, Djursland Hadsten og Aarhus (bl.a. også Åbyhøj, Risskov, Egå, Viby, Beder og Malling samt Hinnerup og Hammel), og vi kan også hjælpe dig.

Vi tilbyder også tilstandsrapport, eleftersyn, tjek for skimmelsvamp og energimærke!