Bygningssyn

Et sælgersyn eller købersyn kan maksimere værdien af din handel

Vi har 20 års erfaring med bygningssyn i forbindelse med boligsalg, og vi kender derfor alle de problemstillinger og fokuspunkter, som betyder noget for en ejendomshandel.
Prisen for ydelsen er afhængig af størrelsen på boligen og omgivelserne, så ring og få et tilbud uanset om du skal købe eller sælge.

Skal vi føre tilsyn med dit byggeri?

Som bygherrerådgiver besidder vi en stor faglig viden på området og trækker på disse kompetencer, når vi skal rådgive dig omkring dit byggeri. Vi kender til alle love og regler inden for byggeri og vi ved, hvad der skal til for at føre tilsyn med din bolig.

Under opførelsen af din bolig laver vi løbende kontrol med f.eks. støbearbejder, vådrumssikring og inddækninger, ligesom vi gennemgår byggeriet for eventuelle fejl og mangler, så du sikker på, at tingene er i orden, når huset står færdig.

Vil du høre mere?

Skal vi stå ved din side gennem dit byggeprojekt, så du er sikret professionel rådgivning på de områder, hvor dine egne viden ikke er tilstrækkelig, så kontakt os på telefon 52 24 69 49. Vi har hjulpet mange kunder i Nordvestsjælland og Østjylland, herunder kunder fra Skanderborg, Hadsten og Aarhus, og vi kan også hjælpe dig.