Nyhedsbrev fra Byg & Lev

Logo bygoglev

 

 

Kære kunder og samarbejdspartnere
Byg & Lev er et uafhængigt arkitektfirma, der bla. arbejder med udarbejdelse af tilstandsrapporter, energimærker og har underrådgivere til at udføre EL-rapporter, således at vi altid kan aflevere et top professionelt arbejde til vores kunder. Vores udgangspunkt er Håndbogen for beskikkede bygningssagkyndige og Håndbog for energikonsulenter, som Byg & Lev er certificeret til at udføre både som enfamilie-konsulent og flerfamilie-konsulent. Vi er ligeledes uddannet som fugt- og skimmelkonsulent, samt udarbejder syn & skøn for voldgiften / byretterne. Detaljer kan ses på vores hjemmeside www.bygoglev.dk ligesom I altid er velkommen til at ringe og få en uddybende snak.

 

Ny tilstandsrapport
2020 blev året hvor den ny tilstandsrapport kom i brug. Byg & Lev. følger nøje udviklingen således at vi er på forkant med de nye krav og karakterer. Byg & Lev er parat til at forklare indholdet i den nye tilstandsrapport for alle kunder. Med andre ord vi vil altid forsøge at gøre kundens hverdag så enkelt, problemfri og til konkurrencedygtige priser. Vi er hjælpsomme med at finde dokumentation til rapporterne og på den måde forskåne kunden for en masse problemer og gøremål som ikke er en del af kundens hverdag.

 

Priser
Byg & Lev har opdateret vores vejledende prisliste som er gældende fra den 15. april 2021. Har du en special opgave er du altid velkommen til at få en snak, maile eller ringe for at få en uddybning på netop dit problem. Byg & Lev konsulenter er dybt forankret i håndværk via vores uddannelse som tømrer, før vi efterfølgende blev bygningskonstruktør eller arkitekter, vi ser sammenhængen mellem det praktiske og det teoretiske på en naturlig og sammenhængende måde. Vores brede faglighed gør, at vi er hurtige til at skabe os overblik, da vi er bekendt med hvordan de forskellige materialer opføre sig i de forskellige konstruktioner der ofte ses i en bolig.

Her har du et alternativ, når du skal have udarbejdet dine rapporter hurtigt, lokalt og professionelt til rimelige priser.

 

Med venlig hilsen

Jørgen Christensen