Nyhedsbrev og glædeligt forår fra Byg & Lev

Logo bygoglev

Åbyhøj den 7. marts 2017

 

Åbyhøj / Jyderup arkitekter er i forårs humør
Aarhusianske arkitektfirma Byg & Lev er selvstændige, frie og uafhængige bygge- og energikonsulenter.

Byg & Lev har udarbejdet tilstandsrapporter og energimærker, siden ordningerne trådte i kraft i 1996 og 1997. Firmaet beskæftiger 3 beskikkede bygningssagkyndige, 2 energikonsulenter til enfamiliehuse og 2 energikonsulenter til flerfamiliehuse. Medarbejderne løser opgaver i hele området mellem Vejle, Silkeborg, Randers og Grenå, og en afdeling i Jyderup dækker Nordvestsjælland.

En skarp Indgangsvinkel

Bjarne Lundgaard har placeret Byg & Lev som et af Østjyllands markante arkitektfirmaer med en bred vifte af arkitekt- og konsulentopgaver på tegnebrættet.

”Vi har fokus på dansk arkitektur med en skarp lokal indgangsvinkel, bedre byggeskik og -bygherrerådgivning, ” siger indehaveren.

Udover traditionelt arkitektarbejde tilbyder Byg & Lev salg- og køberrådgivning, fugt-, skimmel- og insektundersøgelser, bygningsrapporter, energirådgivning, bygherrerådgivning, samt drift- og vedligeholdelsesplaner.

I Byg & Lev glæder vi os til at kunne tilbyde samarbejde med nuværende og nye kunder, hvor der er fokus på nærvær, kvalitet og med kunderne i centrum. Vi er parate til at hjælpe alle med rådgivning. Kontakt Byg & Lev på tlf. 8615 7877 eller 5922 7877 på mail@bygoglev.dk Se vores nye hjemmeside www.bygoglev.dk hvor der kan hentes inspiration og detaljerede beskrivelser.

Byg & Lev ser frem til et godt og fortsat samarbejde i 2017.


 

Godt nyt fra Byg & Lev – og et nytårstilbud

Logo bygoglev

Åbyhøj den 1. januar 2016

 

Kære kunder og samarbejdspartnere
Fra og med årsskiftet udtræder vi af vores franchiseaftale med EBAS, så Byg & Lev fremover er selvstændige og uafhængige byggesagkyndige og energikonsulenter, der er parat til at udføre rådgivning med fokus på kvalitet, nærvær og med kunden i centrum.

Du kommer til at opleve endnu mere nærvær, lavere priser og samme høje service, når vi løser opgaver for dig. Du kan bestille alle relevante rapporter, mærker og eftersyn direkte hos os. Vi svarer altid inden for et døgn.

 

For at fejre ændringen giver vi et skarpt nytårstilbud til alle, der skal sælge deres bolig.

Et godt tilbud: 3-rapporter på samme tid

Vi udarbejder tilstandsrapport, energimærke og EL-eftersyn i én pakke for en samlet pris på kun 8.500 kr. inkl. moms og afgifter. Vi sørger også for gratis ejerskiftetilbud via Dansk Boligforsikring ApS og tilbuddet er gældende for boliger mellem 0 og 300 kvm. Bestil jeres rapporter via vores nye hjemmeside www.bygoglev.dk / ring på 86 15 78 77. Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer, så vi kan aftale et besigtigelsestidspunkt.Du får rapporterne maksimum 4 arbejdsdage efter besigtigelsen. Faktura fremsendes max. 2 dage efter leveringen af rapporterne.

 

Med venlig hilsen

Bjarne Lundgaard