Eleftersyn i Aarhus, Skanderborg & omegn

Professionelt eleftersyn

Et eleftersyn er en gennemgang af din boligs elektriske installationer og er nødvendig for at lave en ejerskifteforsikring i forbindelse med hushandel. Ved gennemgangen af boligens elinstallationer vurderes installationernes funktionsdygtighed og hvorvidt de opfylder de krav, som var gældende, da de blev udført.

Grundig gennemgang af elinstallationer

Eleftersynet gennemgås i boligens beboelsesrum samt øvrige rum, som garage og carport og munder ud i en elinstallationsrapport, der dokumenterer resultatet af gennemgangen af bygningens elinstallationer. Under eleftersynet kontrollerer vi blandt andet eltavler, elinstallationer, afbrydere og kontakter samt fortale kontrolmåling af fejlstrømsafbrydere.

Bestil en elinstallationsrapport

Som sælger er det din opgave at bestille en elinstallationsrapport, og vil du være sikker på, at du er i professionelle hænder, så lad os hjælpe dig. Vi sikrer dig en grundig gennemgang af din boligs elinstallationer, og med vores store erfaring i branchen har vi udført eleftersyn hos vores mange kunder i Nordvestsjælland og Østjylland, herunder Aarhus (inkl. byer som Åbyhøj, Viby, Risskov, Egå, Beder og Malling samt Hinnerup og Hammel), Skanderborg og Hadsten.

Uvildighed

En elinstallationsrapport udarbejdes af en autoriseret elinstallatørvirksomhed. Virksomheden repræsenterer hverken køber eller sælger, men laver en uvildig, professionel gennemgang af boligens elektriske installationer, deres lovlighed og funktionsdygtighed.